6 redenen om voor ons te kiezen en te genieten van de beste zorgen!

We omringen iedereen met de beste diensten in de zorg. Een tevreden klant maakt ook ons tevreden en geeft ons goesting om hard te blijven vechten voor het welzijn van onze mensen. We hebben dus het beste met je voor, dat spreekt voor zich. Maar wat zijn nòg zes redenen om voor onze topservice te kiezen?

1/ We geloven dat wie thuis blijft wonen gelukkiger is dan wie moet verhuizen naar een service flat of zorgcentrum. 'Een oude plant verpot je niet', zei onze oma altijd. Wie zijn wij om haar tegen te spreken?

2/ Het aanbod van zorgdiensten is zo groot dat het kaf van het koren moet. En dat is onze taak. Wij nemen alles onder de loep en maken een selectie. Zo kan je altijd rekenen op de beste kwaliteit. 

3/ Zonder Zorgen werkt onafhankelijk en ook dat is een garantie op kwaliteit. Als een partner niet voldoet aan de verwachtingen, dan grijpen we in. We zijn dus zowel kritisch als flexibel, in functie van onze klant.


Beluister hier het interview met oprichtster Kathleen Bogaerts over Zonder Zorgen. 4/ We helpen je niet alleen met alle zorg die je nodig hebt (van maaltijden, thuisverpleging, tot aanpassingen in huis). We ondersteunen je ook administratief. Zo weet je zeker dat alle papierwerk correct is ingevuld. 

5/ Onze service is persoonlijk. Iedereen is anders, elke situatie is anders en dus luisteren wij naar de specifieke noden en wensen van onze leden. Zorg op maat, zodat je perfect omkaderd wordt en niks tekortkomt. 

6/ Je kunt altijd terecht bij één aanspreekpunt dat perfect op de hoogte is van jouw dossier en dat ook opvolgt. Bij ons ben je geen nummer in een lange rij. Integendeel. Wij staan je altijd bij met raad en daad. 

7/ En nu we toch bezig zijn, nog een zevende reden! Lid worden van Zonder Zorgen houdt financieel geen risico in. Elke klant bepaalt zelf wat hij nodig heeft en wat dat mag kosten. Controle verzekerd! 6 redenen om voor ons te kiezen en te genieten van de beste zorgen!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x