Corona of niet. Wij staan voor je klaar!

#samentegencorona 

Binnen blijven en sociaal contact vermijden is de boodschap van onze regering. Veel Vlamingen houden zich plichtbewust aan deze richtlijnen en dat is goed! Maar telkens opnieuw dreigt het gevaar dat onze senioren geïsoleerd raken en meer hulp nodig hebben dan ze misschien durven toegeven. Meer dan ooit hebben oudere, alleenwonende senioren nood aan goed georganiseerde en kwalitatief hoogstaande hulp-aan-huis. Van verzorgde, thuis geleverde maaltijden tot dagdagelijkse verpleging. 

Dat is onze specialiteit! De diensten die we - als onafhankelijk zorgbedrijf - coördineren en aanleveren lopen heel ver uiteen. Strikt genomen is onze regel: alles wat jij nodig hebt van zorg, brengen wij voor jou in orde! Voor slechts 129 euro per jaar doe je ongelimiteerd een beroep op onze knowhow binnen de zorgsector en verder betaal je gewoon rechtstreeks aan onze partners. Wil je een greep uit ons aanbod, klik dan hieronder op de knop! Promo Jane seniorenalarm met 47% korting! 

Dé oplossing voor alleenstaande en alleenwonende senioren is het Jane seniorenalarm. Een slim systeem dat 24/7 bescherming biedt en alarm slaat wanneer er iets foutloopt binnen de muren van het huis of appartement (zoals bij een val). Jane is de perfecte waakhond voor jouw welzijn. 
Jane seniorenalarm zonder zorgen promoWil je geen aanbod op maat, dan is er ook ons zorgpakket!

Zorgbedrijf Zonder Zorgen werkt graag op maat van de klant, zeker omdat elke situatie anders is en niet iedereen dezelfde zorg en hulp nodig heeft als zijn of haar buurman. Laat je ons maatwerk liever aan je voorbij gaan, kies dan voor een zorgpakket. Goedkoper en vol leuke verrassingen! 


zonder zorgen zorgpakket promo 

Corona of niet. Wij staan voor je klaar!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x