Zonder Zorgen

Telefonie

Steeds bereikbaar! Met een aangepaste gsm staat u 7/7 in verbinding met uw familie! Wij helpen graag met de installatie.

Telefonie

GSM - Smartphone - Tablet 

Zonder Zorgen helpt senioren de stap te zetten naar een gsm of smartphone. Apps voor bijvoorbeeld online banking, chatten met vrienden en het regelen van bus of taxi doorbreken hun sociale isolement en versterken hun gevoel van onafhankelijkheid. Toch zorgt dit te vaak voor onnodige stress. Met EMPORIA bieden we gsm's en smartphones aan van een bijzondere eenvoud en gebruiksgemak. Indien gewenst, begeleiden we onze klanten stap voor stap, assisteren hen met de installatie en lossen eventuele problemen makkelijk op! 


Zonder zorgen gsm emporia


Ook het uiterlijk van de toestellen is voor ons van cruciaal belang. We houden niet van weinig esthetische gsm's met extra grote knoppen omdat deze te stigmatiserend zijn. Met EMPORIA kiezen we voor een stijlvol en praktisch design dat inspeelt op de mogelijkheden en wensen van onze senioren. Emporia ontwikkelt uitsluitend telefoons voor senioren en is dus een absolute topspeler en specialist in de markt. 

Elke EMPORIA-gsm of -smartphone beschikt over een noodknop waarmee u 7/7 in verbinding staat met uw mantelzorgers. 

Ontdek ons EMPORIA-aanbod in onze winkel in de Kapelstraat in Hove! Wij helpen met plezier met de installatie van uw telefoon of smartphone. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x