Zorgconsulent

Geniet u van 'rusthuis in eigen huis' dan kunt u rekenen op onze volle ondersteuning. Kathleen Bogaerts zet alles voor u op, volgt alles voor u op en helpt u met alle administratie. Zo nemen we alle zorgen voor u weg en weet u dat alles perfect geregeld is. Onze service is snel, persoonlijk en discreet.

Toch zijn er klanten die geen nood hebben aan thuishulp, maaltijden of verpleging, maar wel een contactpersoon willen die hen bijstaat met raad en daad. Hen laten we uiteraard ook niet in de kou staan!


Administratie, premies, subsidies

We helpen u met de administratieve rompslomp, met aanvragen voor premies en subsidies. Dit doen we in samenspraak met uw ziekenfonds, zodat u zeker terugkrijgt waar u recht op hebt. 


Prijs 

Voor de behandeling van uw dossier, een permanente opvolging werken we met een vast tarief van 129 euro voor 6 maanden. Voor deze periode bent u lid van Zonder Zorgen en wordt u door ons non-stop ondersteund. 

Maakt u echter gebruik van één van onze formules van 'Rusthuis in eigen huis', dan is deze service inbegrepen in de prijs. 


Zorgconsulent
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x