Familiehulp Lint

Welkom bij Zonder Zorgen - familiehulp Lint

Ons zorgbedrijf is dé referentie voor familiehulp in Antwerpen. We zijn onafhankelijk en werken op maat van onze klant die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. Dat zijn vooral mensen die een dagje ouder worden, wat slechter te been zijn, maar ook zieken en hulpbehoevenden. De oplossing voor iedereen die niet wil verhuizen naar een service flat of zorgcentrum, maar wil blijven genieten van de vertrouwde omgeving van een eigen huis. Zonder Zorgen familiehulp staat voor kwaliteit, een persoonlijke service en werkt in een sfeer van vertrouwen. Voor ons ben je geen nummer, maar iemand die recht heeft op de beste zorg! 


 

Hoe gaan we precies te werk, wie is de stille kracht achter ons prachtige zorgbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in familiehulp op maat? Bekijk hieronder het interview van Kathleen met stadsradio Antwerpen.

 


Aarzel niet om wat meer info bij ons in te winnen. De deuren van ons kantoor in Hove staan altijd open voor een vrijblijvend en discreet gesprek. We zijn er om te helpen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wanneer je gebruik wil maken van onze partners die zorgvuldig door ons worden geëvalueerd en de beste diensten aanleveren.

 


Welke diensten biedt Zonder Zorgen - familiehulp Lint aan?

Alles wat je nodig hebt om thuis goed te blijven functioneren en je er gelukkig te voelen. Zie hier een korte lijst van wat dat allemaal zou kunnen zijn, maar wat je kiest, hangt helemaal van jou en je situatie af! Je wordt tot niks verplicht. 

 • maaltijden aan huis
 • poetshulp
 • was- en strijkdienst (aan huis of ophalen)
 • vervoer/taxi
 • boodschappen aan huis/hulp
 • klusjesman
 • tuinman (snoeien haag/bomen, maaien gazon, aanleg tuin, ...)
 • kapper aan huis/op verplaatsing
 • schoonheidsspecialiste (manicure/pedicure, gelaatsverzorging, ...)
 • gezelschap
 • uitstapjes
 • computer ondersteuning
 • aanpassingen in huis (valpreventie, (trap)liften, domotica, videofonie, ...)
 • alarmsystemen, noodknoppen, etc.
 • En zoveel meer

De lijst is eigenlijk eindeloos. Als je iets nodig hebt, dan doen we ons uiterste best om jou van deze service te voorzien. We werken onafhankelijk, waardoor we altijd een optimale service kunnen garanderen. We hangen dus niet af van partners die het plots laten afweten en de kwaliteit niet meer brengen, zoals bij traditionele familiehulp wel eens het geval durft te zijn. 

Voor iedereen die dat wenst, werken we een aanbod op maat uit, in functie van wat hij of zij nodig heeft om thuis te blijven functioneren. Maar je kunt ook bij ons terecht voor hulp bij administratie. Geen kopzorgen meer over het correct invullen van een waslijst aan vragen. Wij nemen met veel plezier die zorg voor je weg! 


Zonder Zorgen familiehulp


Wil je liever toch geen aanbod op maat, dan kun je altijd gebruik maken van ons zorgpakket dat maandelijks wordt samengesteld. Daarin zitten een aantal basisidiensten (zoals vervoer, maaltijden en verrassingen) die we tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Zo maak je op een leuke manier kennis met wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Hoe kost Zonder Zorgen - familiehulp Lint? 

Je hebt twee mogelijkheden. Of je betaalt jaarlijks 129 euro voor een abonnement. Of je stapt in op een zorgpakket. Het voordeel van een abonnement is dat je gebruik kunt maken van onze kennis en expertise in de zorg. Wij staan je bij met raad en daad en geven je voortdurend advies. Concreet houdt dat in: 

 • Eén aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken.
 • Uitgebreid gesprek waarin we overleggen wat je precies nodig hebt.
 • Zonder Zorgen bezorgt je een voorstel op maat. Je bepaalt zelf of je overgaat tot de opstart van de gevraagde diensten. Je betaalt deze rechtstreeks aan onze partners.
 • Aanpassingen of uitbreiding van de (zorg)diensten is steeds mogelijk.
 • Korte administratieve taken.
 • Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over (zorg)diensten, uitstappen, mogelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.
 • Je blijft lekker thuis wonen en betaalt niet te veel aan een service flat of zorgcentrum.Een andere mogelijkheid is dat je intekent op ons maandelijkse, voordelige zorgpakket! Net omdat het om een pakket gaat, kunnen we de inbegrepen diensten goedkoper aanbieden. Geen zorg of familiehulp op maat, maar een interessante piste voor iedereen die nader met ons kennis wil maken. Misschien smaakt het naar meer?


Zonder Zorgen familiehulp


Wat er ook gebeurt, jij beslist wat je nodig hebt en wat niet. Wij geven advies, maar dringen je niks op. Onze bedoeling is dat je op de best mogelijke manier wordt geholpen. Niks anders. 


Waar bevindt zich Zonder Zorgen - familiehulp Lint?

We zijn heel makkelijk te bereiken via email (info@zonder-zorgen.be) of telefonisch op het nummer 0468/06.55.05. Maar als je ons in levende lijve wil ontmoeten, dan spring je gewoon binnen bij ons op kantoor in Hove. Wie weet is er dan al tijd voor een vrijblijvende babbel. En anders plannen we gewoon een afspraak in. Zonder Zorgen familiehulp staat voor een optimale service. Bij ons word je gehoord. Zonder Zorgen familiehulp biedt zijn diensten aan in zuid-Antwerpen. Dit omvat de gemeentes Hove, Boechout, Edegem, Wilrijk, Aartselaar, Berchem, Mortsel, Kontich, Boechout, Vremde, Lint, Lier en Ranst. Woon je elders, neem dan even contact met ons op. Wie weet kunnen we toch helpen. 


Zonder Zorgen familiehulp


Nuttige links naar Zonder Zorgen - familiehulp Lint

Lees zeker ook het artikel dat verscheen in Het Laatste Nieuws waarbij Kathleen de werking van Zonder Zorgen familiehulp uit de doeken doet. 

Je kunt ons ook vinden en volgen via LinkedIn of via Facebook

Meer hebben we daar niet aan toe te voegen. Buiten misschien nog één slogan: uw zorg is die van ons!


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x