Hulp in huis Antwerpen

Welkom bij Zonder Zorgen - hulp in huis Antwerpen

Iedereen die langer thuis wil blijven wonen, kan sinds kort genieten van de persoonlijke service van zorgbedrijf Zonder Zorgen. Misschien word je al een dagje ouder of ben je niet goed te been. Feit is: elke situatie is anders en daarom bekijken we jouw situatie ook individueel. In onderling overleg bespreken we wat je precies nodig hebt om zorgeloos thuis te blijven wonen. Alles kan, maar niks moet. We zijn er om je te helpen, niet om je met iets op te zadelen dat je eigenlijk niet nodig hebt! Zonder zorgen hulp aan huis thuiszorg zorgbedrijf

  

Waarvoor kan ik terecht bij Zonder Zorgen - hulp in huis Antwerpen? 

Voor alles wat jou leven makkelijker kan maken. Het merendeel van onze klanten maakt gebruik van maaltijden-aan-huis, het leveren van brood of boeketten, was- en strijkdienst, maar even graag ondersteunen we je administratief en geven we advies als je raad nodig hebt over de aanschaf van een personenalarm, noodknop of alarminstallatie. Zonder Zorgen, hulp in huis, is perfect op de hoogte van de evoluties binnen de markt van de seniorenzorg. Het aanbod is zo groot en divers dat onze klanten graag gebruik maken van onze dienst om een bepaalde voorkeur uit te spreken. We luisteren naar jouw noden en werken, als je dat wenst, een aanbod op maat uit. 

Bekijk hieronder zeker het interview met Kathleen bij stadsradio Antwerpen! Dan kom je al veel meer te weten!
Ben je niet overtuigd van de noodzaak van hulp-op-maat, laat je dan verleiden door ons maandelijks zorgpakket. Dit is altijd scherp geprijsd en stelt je in staat om op een voordelige manier kennis te maken met onze diensten en manier van werken.  

Zonder Zorgen hulp in huis Antwerpen zorgpakket


Elke maand pakken we uit met een gloednieuw zorgpakket. Hou onze website dus zeker in de gaten en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 


Waar kan ik Zonder Zorgen - hulp in huis Antwerpen vinden? 

Dat is lang niet zo moeilijk. Of je stuurt ons een mailtje. Of je belt ons op het nummer 0468/06.55.05. Of je komt gewoon langs in ons gezellige kantoor in Hove (Antwerpen). We proberen altijd tijd vrij te maken voor een vrijblijvend en discreet gesprek, maar ook een afspraak inplannen is mogelijk op maandag of donderdag. Je bent hoedanook meer dan welkom. We zijn er om te helpen! Bekijk hier nog meer foto's van Zonder Zorgen - hulp in huis Antwerpen

Bij ons staan onze klanten centraal, maar het is ook belangrijk om aan jou te laten zien wie wij zijn. De drijvende kracht achter Zonder Zorgen - hulp in huis is Kathleen Bogaerts. Zij is jouw aanspreekpunt en volgt alle dossiers ook persoonlijk op. Kathleen startte dit bedrijf eind 2019 nadat ze jarenlang de zorg voor haar moeder had gecoördineerd. 

Zonder Zorgen hulp in huis Kathleen Bogaerts


Het is onze bedoeling dat je je als klant meteen thuisvoelt in ons kantoor. Daarom hebben we gekozen voor een warme aankleding die doet denken aan een woonkamer. Wij omringen je met de beste zorgen en staan altijd garant voor de kwaliteit. Die kunnen we steevast garanderen, omdat we onafhankelijk te werk gaan en dus onze werking aan niks of niemand hebben verbonden. 


Zonder Zorgen hulp in huis flyersNuttige links naar Zonder Zorgen - hulp in huis Antwerpen

Zonder Zorgen hulp in huis verscheen onlangs een paar keer in de lokale pers. Lees hier de artikels via de onderstaande links! 

Zonder Zorgen in Het Laatste Nieuws

Zonder Zorgen in De Gazet van Antwerpen


Fijn dat je even onze pagina wilde bezoeken en hopelijk tot snel! 

Zonder Zorgen hulp in huis


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x