Over ons

Een passie voor zorg

Kathleen Bogaerts (1984) is het gezicht en aanspreekpunt van de Zonder Zorgen thuiszorg. Zij bespreekt met u persoonlijk wat u precies nodig hebt om zorgeloos, veilig en actief thuis te blijven wonen en blijft ook altijd bereikbaar voor extra administratieve hulp en kwaliteitsservice.

Kathleen richtte haar bedrijf op in 2019, omdat ze het verschil wil maken voor mensen die hogere eisen stellen van thuiszorg en persoonlijke begeleiding. Haar moeder lijdt aan Multiple Sclerose en heeft sinds jaren zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen. Kathleen ondervond dus zelf hoe moeilijk het is om alle zorgdiensten in orde te brengen en daarbij  al het papierwerk te begrijpen. Ook haar ervaring binnen de farmaceutische sector bracht haar veel bij. Ze werkte als manager voor o.a. Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim en The Clinical Company. 


Kathleen Bogaerts familiehulp

Bent u op zoek naar een persoonlijk zorgco√∂rdinator en iemand die je steeds bijstaat met informatie en advies? Dan helpt Kathleen jou graag met de beste zorgen op maat. 


Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding is hij germanist en scenarioschrijver. Hij schreef zeven misdaadromans en is scriptleverancier van o.a. Professor T. 


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x