Over ons

Kathleen Bogaerts is de oprichtster van dit bedrijf. Haar moeder lijdt aan MS en heeft sinds jaren zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen. Kathleen heeft dus zelf ondervonden hoe moeilijk het is om alle zorgdiensten in orde te brengen en al het papierwerk te begrijpen. Ook haar ervaring binnen de farmaceutische sector heeft haar veel bijgebracht. Ze werkte als manager voor o.a. Johson & Johnson, Boehringer-Ingelheim en The Clinical Company. 

Kathleen is jouw zorgconsulent en volgt elk dossier persoonlijk op. Beluister hieronder haar interview aan stadsradio Vlaanderen, waarin ze de werking van Zonder Zorgen verduidelijkt.

 


ONS TEAM

Kathleen Bogaerts (1984) is het gezicht en aanspreekpunt van Zonder Zorgen. Zij bespreekt met jou persoonlijk wat je precies nodig hebt om je leven een pak makkelijker te maken. Ze zet dus alles voor je op, maar blijft altijd bereikbaar voor extra diensten, administratieve hulp of kwaliteitsservice. 

is het gezicht en aanspreekpunt van Zonder Zorgen. Zij bespreekt met jou persoonlijk wat je precies nodig hebt om je leven een pak makkelijker te maken. Ze zet dus alles voor je op, maar blijft altijd bereikbaar voor extra diensten, administratieve hulp of kwaliteitsservice. Voor thuishulp op maat in Hove, zuid-Antwerpen, Boechout, Aartselaar, Wilrijk, Edegem, Lint, Lier, Kontich.


Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding Germanist en scenarioschrijver, auteur van zeven misdaadromans en  scriptleverancier van o.a. Professor T., Spitsbroers en Aspe. 

Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding Germanist en scenarioschrijver, auteur van zeven misdaadromans en  scriptleverancier van o.a. Professor T., Spitsbroers en Aspe. Thuishulp in Hove, Boechout, Edegem, Aartselaar, Kontich, Lint, Lier.


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x