Over ons

Een passie voor zorg

Kathleen Bogaerts (1984) is het gezicht en aanspreekpunt van de Zonder Zorgen thuiszorg. Zij bespreekt met u persoonlijk wat u nodig hebt om zorgeloos, veilig en actief thuis te blijven wonen en blijft ook altijd bereikbaar voor extra administratieve hulp en kwaliteitsservice.Kathleen richtte Zonder Zorgen eind 2019 op, voor iedereen die hogere eisen stelt van thuiszorg en persoonlijke begeleiding. Haar moeder lijdt aan Multiple Sclerose en heeft sinds jaren specifieke zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen. Kathleen ondervond zelf hoe moeilijk het is om alle kwalitatief hoogstaande zorgdiensten in kaart te brengen en daarbij al het papierwerk te begrijpen. 

Kathleen deed ervaring op binnen de farmaceutische sector, als manager voor Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim en The Clinical Company. Ze weet wat het is om complexe dossiers tot een goed einde te brengen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 


Kathleen Bogaerts familiehulp


Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding is hij germanist en scenarioschrijver. Hij schreef zeven misdaadromans en is scriptleverancier van o.a. Professor T. 


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x