Over ons

Een passie voor zorg

Kathleen Bogaerts is de oprichtster van ons bedrijf. Haar moeder lijdt aan Multiple Sclerose en heeft sinds jaren zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen. Kathleen heeft dus zelf ondervonden hoe moeilijk het is om alle zorgdiensten in orde te brengen en al het papierwerk te begrijpen. Ook haar ervaring binnen de farmaceutische sector heeft haar veel bijgebracht. Ze werkte als manager voor o.a. Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim en The Clinical Company. 

Ben je op zoek naar jouw persoonlijk zorgcoördinator en iemand die je steeds bijstaat met informatie en advies? Dan helpt Kathleen jou graag met de beste zorgen op maat. 

ONS TEAM

Kathleen Bogaerts (1984) is het gezicht en aanspreekpunt van Zonder Zorgen. Zij bespreekt met jou persoonlijk wat je precies nodig hebt om zorgeloos, veilig en actief thuis te blijven wonen. Ze zet alle diensten voor je op, maar blijft altijd bereikbaar voor extra's, administratieve hulp of kwaliteitsservice. 


is het gezicht en aanspreekpunt van Zonder Zorgen. Zij bespreekt met jou persoonlijk wat je precies nodig hebt om je leven een pak makkelijker te maken. Ze zet dus alles voor je op, maar blijft altijd bereikbaar voor extra diensten, administratieve hulp of kwaliteitsservice. Voor thuishulp op maat in Hove, zuid-Antwerpen, Boechout, Aartselaar, Wilrijk, Edegem, Lint, Lier, Kontich.


Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding Germanist en scenarioschrijver, auteur van zeven misdaadromans en  scriptleverancier van o.a. Professor T., Spitsbroers en Aspe. 


Piet Baete (1978) is de rechterhand van Kathleen en richt zich vooral op de communicatie met de partners, digital marketing en PR. Van opleiding Germanist en scenarioschrijver, auteur van zeven misdaadromans en  scriptleverancier van o.a. Professor T., Spitsbroers en Aspe. Thuishulp in Hove, Boechout, Edegem, Aartselaar, Kontich, Lint, Lier.


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x