Promo

€239 voordeel op een Jane seniorenalarm!

Zonder Zorgen en Jane hebben 1 missie: senioren zo lang mogelijk, op een veilige manier, thuis laten wonen. Daarom ontwikkelde Jane een seniorenalarm (met slimme sensoren en noodknoppen) dat 24/7 bescherming biedt. Geen inbraakalarm, maar een systeem dat waakt over jouw welzijn en je familie laat weten wanneer er zich een probleem voordoet, zoals een val, afwijkend gedrag, etc. 


Jane seniorenalarm zorgbedrijf zonder zorgen promo


Jane richt zich op alleenwonende senioren of zieken die graag zelfstandig thuis blijven wonen. Zes slimme sensoren herkennen de gewoontes van de senior. Is er sprake van een afwijking (bijvoorbeeld: lange tijd geen activiteit in de woonkamer, terwijl dat normaal wél het geval is) dan stuurt Jane een boodschap naar iedereen die in de zorgkring is aangesloten. Zij kunnen vervolgens contact opnemen en - indien nodig - hulp bieden of inschakelen.

De senioren thuis kunnen ook gebruikmaken van 3 noodknoppen die zonder breek- en boorwerk worden aangebracht op strategische plaatsen. Zo raden we onze klanten altijd aan om een noodknop op enkelhoogte te voorzien in de badkamer, omdat daar de meeste ongelukken plaatsvinden! 


Jane seniorenalarm voor zorgbedrijf zonder zorgen totaalpakket


Jane vakmannen nemen de installatie voor hun rekening, zodat ook mensen met huisdieren (en zelfs grote honden) gebruik kunnen maken van dit fantastische alarm. Het plaatsen van de sensoren en het aansluiten op de hub duurt ongeveer een kwartiertje. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding! Zo weet je zeker dat alles optimaal functioneert en hoef je je geen zorgen te maken!

Schrijf je nu in voor onze Zonder Zorgen zorgkrant en wij sturen je de code! Zo blijf je op de hoogte van al onze acties en bovendien ontvang je ook leuke tips en weetjes over hoe je beter kunt zorgen voor jezelf en voor anderen. Zodra je de code hebt ontvangen, surf je naar de website van Jane (www.jane.be) en druk je op de knop BESTELLEN voor jouw alarm met 47% voordeel.Heb je nog hulp nodig? Stuur ons dan een mailtje, bel ons op het nummer 0468/06.55.05 of kom bij ons langs op kantoor! Wij helpen je graag verder en vertellen je alles wat je moet weten over het Jane seniorenalarm. 


Geniet ook van ons zorgpakket met extra voordeel op maaltijden, brood aan huis, taxi en alles wat je leven thuis beter maakt!


zorgpakket van zonder zorgen voor maart en aprilWaar kan ik genieten van dit zorgpakket?

Zorgbedrijf Zonder Zorgen is actief in de regio zuid-Antwerpen. Dit omvat Hove, Boechout, Edegem, Wilrijk, Aartselaar, Berchem, Mortsel, Kontich, Boechout, Vremde, Lint, Lier en Ranst.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op: info@zonder-zorgen.be of op 0468/06.55.05

Promo
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x