PROMO Jane seniorenalarm!

€239 voordeel op een Jane seniorenalarm!

Zonder Zorgen en Jane hebben 1 missie: senioren zo lang mogelijk, op een veilige manier, thuis laten wonen. Daarom ontwikkelde Jane een seniorenalarm (met slimme sensoren en noodknoppen) dat 24/7 bescherming biedt. Geen inbraakalarm, maar een systeem dat waakt over jouw welzijn van je familie laat weten wanneer er zich een probleem voordoet, zoals een val, afwijkend gedrag, etc. 

Dankzij Jane en Zonder Zorgen krijg je nu: 

  1. €50 korting op de aankoop van het seniorenalarm (€269 ipv €319).
  2. Gratis installatie (twv €99). 
  3. Gratis abonnement gedurende zes maanden (twv €14,95/maand). 
Jane seniorenalarm voor zorgbedrijf zonder zorgen


Is het Jane seniorenalarm iets voor mij of mijn familie? 

Jane richt zich op alleenwonende senioren of zieken die graag zelfstandig thuis blijven wonen. Zes slimme sensoren herkennen de gewoontes van de senior. Is er sprake van een afwijking (bijvoorbeeld: lange tijd geen activiteit in de woonkamer, terwijl dat normaal wél het geval is) dan stuurt Jane een boodschap naar iedereen die in de zorgkring is aangesloten. Zij kunnen vervolgens contact opnemen en - indien nodig - hulp bieden of inschakelen.

De senioren thuis kunnen ook gebruikmaken van 3 noodknoppen die zonder breek- en boorwerk worden aangebracht op strategische plaatsen. Zo raden we onze klanten altijd aan om een noodknop op enkelhoogte te voorzien in de badkamer, omdat daar de meeste ongelukken plaatsvinden! 
Jane seniorenalarm logo voor zonder zorgen
Hoe gebeurt de installatie van mijn Jane seniorenalarm? 

Jane vakmannen nemen de installatie voor hun rekening, zodat ook mensen met huisdieren (en zelfs grote honden) gebruik kunnen maken van dit fantastische alarm. Het plaatsen van de sensoren en het aansluiten op de hub duurt ongeveer een kwartiertje. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding! Zo weet je zeker dat alles optimaal functioneert en hoef je je geen zorgen te maken!


Jane seniorenalarm voor zorgbedrijf zonder zorgen


Waar vind ik mijn kortingscode voor mijn Jane seniorenalarm? 
Schrijf je nu in voor onze Zonder Zorgen zorgkrant en wij sturen je de code! Zo blijf je op de hoogte van al onze acties en ontvang je ook leuke tips en weetjes om beter te zorgen voor jezelf en voor anderen. Zodra je de code hebt ontvangen, surf je naar de website van Jane (www.jane.be) en druk je op de knop BESTELLEN voor jouw alarm met 47% voordeel. 
Kunnen jullie me ook helpen met de aankoop van mijn Jane seniorenalarm?
Absoluut. En heel graag zelfs, want Zonder Zorgen staat voor service en kwaliteit. Stuur ons een mailtje, bel ons op het nummer 0468/06.55.05 of kom bij ons langs op kantoor! Wij helpen je graag verder en vertellen je alles wat je moet weten over het Jane seniorenalarm. 
Veel succes! 


PROMO Jane seniorenalarm!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x