phone 03/375.69.40

Tarieven

Privé-thuiszorg 

Bent u op zoek naar een vriendelijke en betrokken thuiszorg? Bij ons kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde zorgkundigen, die zorgen voor een snelle, discrete en flexibele thuiszorg waarop u kunt vertrouwen. U heeft volledige controle over de frequentie en timing van onze thuiszorg en kunt kiezen uit een breed scala aan diensten die aan uw behoeften voldoen. 

Wij bedienen de regio Zuid-Antwerpen en hanteren tarieven vanaf 35€ per uur.Tarieven Zonder ZorgenOutsourcing voor bedrijven

We bieden ook zorghulp aan zorginstanties door ons zorgpersoneel beschikbaar te stellen. Onze zorgkundigen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn zeer betrokken bij hun werk. Ze kunnen gedurende enkele uren, weken of maanden bij uw organisatie werken. Bij ons geniet u van een snelle, flexibele en persoonlijke service.


Zonder Zorgen oursourcing woonzorgcentrumVoor meer informatie of indien u een vrijblijvend gesprek wilt plannen, kunt u contact met ons opnemen via kathleen@zonder-zorgen.be of bellen naar 03/375.69.40

Boek hieronder uw online afspraak.Toiletzorg

Als u een acute, maar kleine zorgbehoefte heeft, staat onze zorgkundige klaar om u snel te helpen. Onze zorgverleners zijn beschikbaar op weekdagen en in het weekend, van 10u tot 18u. 

Kostprijs: 299€ per maand. Inschrijven is vereist.
Nachtzorg

Hebt u nood aan nachtzorg? Neem dan zeker contact met ons op. We werken hiervoor samen met een team van gekwalificeerde zorgkundigen. 

Vanaf 120€ per nacht.


Zonder Zorgen nachtzorg


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x