phone 03/375.69.40

Tarieven

Persoonlijke zorgassistente

Wij koppelen u aan een vaste zorgassistente. Zij biedt de zorg en gemoedsrust die u nodig heeft en houdt uw familie op de hoogte van uw welzijn. 

Bij Zonder Zorgen kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde zorgkundigen, die instaan voor een kwalitatieve en discrete privé-thuiszorg. U heeft bovendien volledige controle over het tijdstip en de frequentie van onze zorg.


Zonder Zorgen Hove Tarieven


Verzorging aan huis

Geen lastige verplaatsingen meer! Onze schoonheidsspecialiste (en zorgkundige) Elise komt voor onze behandelingen bij u aan huis. U kunt bij haar terecht voor professionele pedicure, manicure, gelaatsverzorging en maquillage. 


Tarieven verzorging aan huis Zonder ZorgenZorghulp voor zorgcentra

Hoe vergroot je de kans op een goeie match tussen zorgkundige en ziekenhuis of woonzorgcentrum? Wij doen niet mee aan kortetermijndenken en voorzien structurele oplossingen voor uw zorgbedrijf!

De insteek van ons zorgtraject is simpel, doeltreffend en een oplossing op lange termijn. Onze zorgkundigen werken en doen ervaring op in verschillende ziekenhuizen, woonzorgcentra, zorgorganisaties. Na een periode van maximum drie maanden krijgt u de kans om hen te evalueren en een vast contract aan te bieden tegen een correcte prijs.


Zonder Zorgen zorgtraject


Voor zorginstanties stellen wij ons zorgpersoneel ook beschikbaar op korte termijn, voor wanneer uw wzc of ziekenhuis echt met een acute zorgnood kampt. Hiervoor geldt onze uurprijs van €38. 

Onze zorgkundigen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn zeer betrokken bij hun werk. Ze kunnen gedurende enkele uren, weken of maanden bij uw organisatie werken. Bij ons geniet u van een snelle, flexibele en persoonlijke service.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@zonder-zorgen.be of bellen naar 03/375.69.40

Boek hieronder uw online afspraak.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x