Actief helpen

De lijst die jij zoekt!

We hebben alles keurig alfabetisch voor jou geordend. Je vindt er een korte beschrijving van de vereniging of vzw, wat praktische info en je komt er ook te weten hoe graag ze vrijwilligers verwelkomen.

Is de drempel toch te hoog om er eens binnen te stappen? Geef ons dan een seintje en word lid van Zonder Zorgen. Wij helpen je de nodige contacten te leggen binnen de verenigingen, zodat je vriendelijk wordt ontvangen en je er je meteen thuisvoelt.


Radio Zuidrand


Deze regioradio brengt info uit de hele zuidrand en Rupelstreek en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Hou je van het verzamelen van nieuws en weetjes, dan kun je als senior zelf ook je steentje bijdragen en je gratis aansluiten bij deze radiofamilie!

Zuidrand telt verschillende senioren in haar rangen en verzorgt elke zondag tussen 10 en 12u een programma met groeten en verzoeken uit de rusthuizen in zuid-Antwerpen.


Voorzitter Steven Mostmans: "Indien senioren zich willen aansluiten bij onze radio dan zien wij ze heel graag komen. Wij kunnen hen alvast veel aanbieden indien ze interesse hebben in het maken van radio of het opzoeken van alle info."


Radio Frekwent Zonder Zorgen Hove


Radio Zuidrand is aanwezig op bijna alle evenementen in de gemeente Hove met live radio, live muziek en diverse interviews. Zuidrand is de enige nog overblijvende lokale radio in de zuidrand met een studio in de gemeente Hove. Contactpersoon: 

  • Steven Mostmans
  • Dennenlaans 6
  • 2540 Hove
  • steven.mostmans@telenet.be


VZW De GrensActief helpen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x