Actief sporten

De lijst die jij zoekt! 

We hebben alles keurig alfabetisch voor jou geordend. Je vindt er een korte beschrijving van de club, wat praktische info en je komt er ook te weten hoe graag ze nieuwe leden verwelkomen. 

Is de drempel toch te hoog om er eens binnen te stappen? Geef ons dan een seintje en word lid van Zonder Zorgen. Wij helpen je de nodige contacten te leggen binnen de verenigingen, zodat je vriendelijk wordt ontvangen en je je meteen thuisvoelt in de club.  


Koninklijke Hove Sport


Deze voetbalclub richt zich in de eerste plaats op een leeftijdscategorie van pakweg 5 tot 35-40. Maar inwoners van Hove (en omstreken) die uiterlijk 31 mei van een lopend voetbalseizoen de leeftijd van 65 bereiken, kunnen wel een gratis abonnement verkrijgen, geldig voor alle thuismatchen!

KHS is een bruisende en gezonde club met bijna 250 jeugdspelers in de rangen. 

Rudy Boels: "Voor het recent ontstane wandelvoetbal is er te weinig belangstelling. En ook onze veteranenploeg hebben we jaren geleden jammer genoeg moeten opdoeken." 


voetbal koninklijke Hove sport Zonder zorgen


Het gratis senioren-abonnement, geldig voor alle thuismatchen (heren, dames & jeugd) kan je op eenvoudige vraag aan de inkom verkrijgen, maar je moet er wel zelf voor komen opdagen. Aanvragen kunnen dus niet telefonisch, via mail of tussenpersoon.


Contactpersoon: 
Mercatore


Deze groep fietsvrienden van om en bij de 10 personen komt elke zondagmorgen samen voor een rit van 50 à 60 kilometer met de racefiets. Mercatore staat ook in voor de jaarlijkse organisatie van de 'Grote Prijs Dirk Claessens' in april (Stavelot).

Iedereen is meer dan welkom om eens mee te fietsen, maar een stel stevig getrainde kuiten is wel een vereiste!

Patrick Wolfs: "Recreatief fietsen zit er voorlopig nog niet in, maar dat kan nog komen, als de jaren beginnen door te wegen."


Mercatore fietsclub Zonder Zorgen Hove


Jaarlijks organiseert de bende een fietsweekend in de Ardennen ter ere van een overleden fietsvriend, samen met zijn zonen en hun vrienden. Bijtijds gaan ze een week fietsen ergens in Frankrijk.


Contactpersoon: 

  • Patrick Wolfs
  • Gorzenlaan 10
  • 2540 Hove
  • p.wolfs@telenet.be
Actief sporten
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x