Zorgbedrijf Antwerpen

Welkom bij Zonder Zorgen - Zorgbedrijf Antwerpen

Word je al een dagje ouder, maar wil je toch graag thuis blijven wonen? Werd je ziek en weet je niet waar aan te kloppen? Of wil je je familie zorgeloos laten genieten van de beste thuiszorg. Goed nieuws! Je hebt ons eindelijk gevonden. 

Zonder Zorgen biedt als zorgbedrijf onafhankelijk advies en ondersteuning voor ouderen en zieken. Blijf zorgeloos thuis wonen, dankzij onze hulp en expertise in de zorgsector.Samen bekijken we welke hulp je precies nodig hebt en werken we een persoonlijk aanbod uit. Met oog voor kwaliteit en altijd in functie van de klant. Zorgbedrijf Zonder Zorgen verzorgt ook administratieve ondersteuning

Hoeft het maatwerk niet voor jou? Profiteer dan nu van ons exclusief zorgpakket


Zorgbedrijf Zonder Zorgen pakt uit met een zorgpakketHet doel van ons zorgbedrijf is simpel: iedereen in nood omringen met de beste zorgen, om zorgeloos thuis te blijven wonen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, en of je nu veel of weinig hulp nodig hebt. Het belangrijkste is dat je terecht kunt bij een onafhankelijke vertrouwenspersoon die alle mogelijkheden in de zorg voor je opsomt, aanprijst en evalueert. Een beetje als een reisbureau. Heb je een probleem? Dan lossen wij het voor je op! 

Bekijk het interview met de oprichtster van Zonder Zorgen, Kathleen Bogaerts.

 


Waar kun je Zonder Zorgen, zorgbedrijf Antwerpen, vinden?

Ons kantoor in Hove is makkelijk te bereiken op de hoek van de Kapelstraat en de Groenenborghlei. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvende en discrete babbel. Wij zijn er om je te helpen, niet om je iets op te dringen! Voel je dus vrij om ons op te zoeken en ons de vragen te stellen waar je al lang een antwoord op wil. 


 

 

Zonder Zorgen - zorgbedrijf Antwerpen


Waarvoor kan je terecht bij Zonder Zorgen - zorgbedrijf Antwerpen? 

  • Coördinatie van zorgdiensten: we brengen de beste zorgdiensten voor je samen, zodat je niet alles zelf hoeft uit te dokteren. In onderling overleg bepaal jij wat je nodig hebt aan hulp en advies. 
  • Hulp bij administratie: ouderen en zieken worden vaak geconfronteerd met stapels papierwerk. Wij nemen ook deze kopzorg weg door dit voor jou in orde te brengen. 
  • Persoonlijke service: voor ons ben je geen nummer. Als onafhankelijk zorgbedrijf garanderen we de beste service op jouw maat en volgen we alles nauwgezet op. 

Wil je liever geen aanbod op maat, kies dan voor ons maandelijks zorgpakket en doe je voordeel! Dit omvat altijd maaltijden aan huis, brood aan huis, taxiservice, plus nog zo veel meer dat je leven thuis aangenamer maakt. Een voorbeeld van wat je mag verwachten voor de prijs van 299 euro (maart 2020):

 

 


Zonder Zorgen - zorgbedrijf Antwerpen


Interessante links naar Zonder Zorgen - zorgbedrijf AntwerpenHoeveel kost een zorgbedrijf als Zonder Zorgen in Antwerpen?

De prijs bedraagt 129 euro per jaar. Je betaalt dus een lidmaatschap (maar je kunt ook kiezen voor een zorgpakket). 

  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken.
  • Uitgebreid gesprek waarin we overleggen wat je precies nodig hebt.
  • Zonder Zorgen bezorgt je een voorstel op maat. Je bepaalt zelf of je overgaat tot de opstart van de gevraagde diensten. Je betaalt deze rechtstreeks aan onze partners.
  • Aanpassingen of uitbreiding van de (zorg)diensten is steeds mogelijk.
  • Korte administratieve taken.
  • Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over (zorg)diensten, uitstappen, mogelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.
  • Je blijft lekker thuis wonen en betaalt je niet blauw aan een service flat of zorgcentrum. 


Wil je geen aanbod op maat, profiteer dan van ons maandelijks zorgpakket


Zorgbedrijf Antwerpen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x