Zorgconsulent

Uw persoonlijke zorgconsulent

Heel wat diensten maken het leven thuis een pak makkelijker. Maar brengen ze ook wat ze beloven? Wil u graag dat wij alles voor u regelen en coördineren? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Onze service is snel, persoonlijk en discreet.


Administratie, premies, subsidies

We helpen u niet alleen met zorg op maat en de administratieve rompslomp. Ook met aanvragen voor premies of subsidies kunt u bij ons terecht. Dit doen we in samenspraak met uw ziekenfonds, zodat u zeker terugkrijgt waar u recht op hebt. 


Prijs 

Voor de behandeling van uw dossier en het (eventuele) opstarten van de gevraagde zorgdiensten werken we met een vast tarief van 129 euro voor 6 maanden. Voor deze periode bent u lid van Zonder Zorgen en wordt u door ons non-stop ondersteund.  Een voorbeeld

De 87-jarige Cathérine belde Kathleen een paar maanden geleden op met een bijzonder verzoek. Ze wilde absoluut weg uit het woonzorgcentrum en terug naar het huis waar ze haar leven lang had gewoond. Het was een mooie uitdaging die Kathleen, samen met de steun van Cathérines kinderen, volop aanging. 

Intussen woont Cathérine weer thuis en geniet ze bijna dagelijks van de beste zorgen van onze zorgassistentes An en Sofie. Wat we allemaal voor haar in orde brachten, leest u binnenkort in onze zorgkrant! 

Zorgconsulent
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x