6 redenen om voor ons te kiezen en te genieten van de beste zorgen!

Waarom kiezen voor Zonder Zorgen? 

1/ Wie thuis blijft wonen is gelukkiger dan wie moet verhuizen naar een service flat of zorgcentrum. Dat is onze overtuiging en daar zetten we ook vol op in!

2/ Het aanbod van zorgdiensten is veel te groot en dus niet overzichtelijk. Wij nemen alles onder de loep en maken een selectie. Zo kan je altijd rekenen op de beste kwaliteit. 

3/ Zonder Zorgen werkt onafhankelijk, in tegenstelling tot onze concurrenten. Dat heeft als voordeel dat we heel makkelijk kunnen ingrijpen, als een dienst te wensen overlaat.


Beluister hier het interview met oprichtster Kathleen Bogaerts over Zonder Zorgen. 
4/ We helpen je niet alleen met alle zorg die je nodig hebt, maar ook met administratie. Zo weet je zeker dat alle papierwerk correct is ingevuld. 

5/ Onze service is persoonlijk. Wij kennen al onze klanten. Wat ze nodig hebben, hoe ze het beste geholpen zijn. En ook zij weten wat ze aan ons hebben. 

6/ Je kunt terecht bij een vriendelijk aanspreekpunt dat perfect op de hoogte is van jouw dossier. Je hoeft je situatie dan ook geen 10x opnieuw uit te leggen. 

7/ En nu we toch bezig zijn, nog een 7de reden! Lid worden van Zonder Zorgen houdt financieel geen risico in. Elke klant bepaalt zelf wat hij nodig heeft en wat dat mag kosten. 6 redenen om voor ons te kiezen en te genieten van de beste zorgen!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x