Beleef Hove!

Opendeurdag Zonder Zorgen

Geniet gerust van de onderstaande, wervende tekst. Maar we moeten er meteen bij vermelden dat de opendeurdag werd geannuleerd, vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. 

Zaterdag 28 maart is de dag waarop de Hovese middenstand uitpakt met heel wat fraais dat zich rond de kerktoren verzamelt. Maar het epicentrum van alle actie – en dus de plek waar jij moet zijn – bevindt zich zo’n honderd meter verder, in ons Zonder Zorgen kantoor, Kapelstraat nr. 70. 

Iedereen is van harte welkom voor een drankje van-het-huis en zelfgebakken wafels, naar het fameuze recept van ons bomma! We voorzien ook een info-standje en verkooppunt van onze partner UNIꓘ, die handige producten op de markt brengt, met een mooie en moderne twist. Uiteraard kun je ook info verkrijgen over hoe wij te werk gaan en wat we voor jou of je dierbaren kunnen betekenen.


Beleef Hove met zorgbedrijf Zonder Zorgen thuiszorg en familiehulp


Zonder Zorgen is een zorgbedrijf van service en kwaliteit en daarom leggen we je extra in de watten met leuke verrassingen en handige gadgets. Je krijgt ook zeker de kans om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je maandelijks op de hoogte blijft van het reilen en zeilen in de zorg. Wat ons op korte tijd alvast duidelijk is geworden: het is een wereld in beweging. Dagelijks komen er nieuwe producten op de markt die het leven van ouderen, zieken en hulpbehoevenden beter maken. Ons zorgbedrijf speelt daarom altijd kort op de bal. We volgen alle evoluties nauwgezet op, zodat we jou of je familie kunnen voorzien van de beste thuiszorg en familiehulp op maat.

We verwelkomen je dus met open armen op onze opendeur, op zaterdag 28 maart, een dag waarop de zon hopelijk zal schijnen en we samen het glas kunnen heffen op een betere zorg in Hove en omstreken. Wat er ook gebeurt: wij staan voor je klaar!   

Plaats van het gebeuren: 


                                                                    


   

Beleef Hove!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x