Corona of niet. Wij staan voor je klaar!

#samentegencorona 

Binnen blijven en sociaal contact vermijden is de boodschap van onze regering. We raden iedereen aan om gehoor te geven aan deze richtlijnen, maar gaan even hard de strijd aan tegen de vereenzaming van onze senioren. Meer dan ooit hebben deze mensen nood aan goed georganiseerde en kwalitatief hoogstaande hulp-aan-huis. Van verzorgde, thuis geleverde maaltijden tot dagdagelijkse verpleging. 

Dat is onze specialiteit! De diensten die we - als onafhankelijk zorgbedrijf - samenbrengen lopen heel ver uiteen. Onze regel is: alles wat jij nodig hebt van zorg, brengen wij voor jou in orde! Voor slechts 129 euro per jaar doe je ongelimiteerd een beroep op onze knowhow binnen de zorgsector, kan je een beroep doen op een vriendelijk aanspreekpunt dat jou persoonlijk kent, en verder betaal je gewoon aan onze partners. Promo Jane seniorenalarm met 47% korting! 

Dé oplossing voor alleenstaande en alleenwonende senioren is het Jane seniorenalarm. Een slim systeem dat 24/7 bescherming biedt en alarm slaat wanneer er iets foutloopt (zoals bij een val). Jane waakt over jou welzijn, terwijl je familie gerust kan zijn. Jane seniorenalarm zonder zorgen promoWil je geen aanbod op maat, dan is er ook ons zorgpakket!

Zorgbedrijf Zonder Zorgen werkt graag op maat van de klant, zeker omdat elke situatie anders is en niet iedereen dezelfde zorg en hulp nodig heeft. Maar je kunt ook kiezen voor een zorgpakket. Dat is goedkoper en zit vol leuke verrassingen! 


zonder zorgen zorgpakket promo 

Corona of niet. Wij staan voor je klaar!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x