Partners, laat van je horen!

Hoe specifieker jouw dienst, hoe beter!

Zonder Zorgen is altijd op zoek naar diensten en vzw's die het leefcomfort van ouderen en zieken verbeteren. Als nieuwsgierige snuffelaars gaan we proactief op zoek naar alles wat reilt en zeilt in het zuiden van Antwerpen. Bied je een adequaat antwoord op een specifieke nood, ben je heel erg bekwaam in een bepaald vakgebied in de zorg en werk je op zelfstandige basis, dan kan/mag/moet je ons dat zeker laten weten! 

Ons kantoor is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij zelf bepalen met welke diensten we samenwerken. En dat zijn lang niet altijd de grootste of de rijkste. Wij denken altijd in functie van de kwaliteit, zodat onze klanten kunnen genieten van een service op maat die 100% aan hun wensen en behoeftes voldoet. Zo hadden we laatst bij ons op kantoor een hele fijne babbel met een diĆ«tiste die zich specialiseerde in ouderen met slikproblemen en de voeding daarop afstemde. Bijzonder leerrijk en zeker iets dat we willen aanbieden. 

Kortom: er zijn ontzettend veel diensten en wij willen alles weten! Wees dus niet te bescheiden en al zeker niet te verlegen om contact met ons op te nemen! 


   

Partners, laat van je horen!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x