Wacht niet te lang!

Wat deze crisis ons leert

De corona uitbraak laat ons voelen wat echt belangrijk is in ons leven: liefde en zorg voor onze dierbaren. Ook in deze moeilijke tijden blijven we timmeren aan de weg en plooien we ons dubbel om zoveel mogelijk ouderen te omringen met de beste zorg. We binden de strijd aan met de vereenzaming van deze kwetsbare groep. Maar ook veiligheid is één van onze pijlers. Want pas wanneer een oudere of zieke zich veilig voelt, durft hij of zij het ook aan om weer dingen te ondernemen, contacten te leggen, actief te blijven. En dat is nodig voor de fysieke en geestelijke gezondheid!

Word daarom vandaag nog lid van Zonder Zorgen, voor slechts 129 euro per half jaar! Geniet ook van onze promo-actie van het Jane seniorenalarm! Deze is perfect op maat van de alleenwonende zieke of oudere en zorgt voor een dagelijks gevoel van rust en bescherming. Doet er zich iets voor (een val of afwijkend gedrag), dan slaat Jane alarm bij iedereen die is aangesloten in de zorgkring!


Jane seniorenalarm zonder zorgen promo


JANE PROMO


Waarom nu en niet straks?

In onze dagelijkse werking spreken we heel wat mensen die hulp en begeleiding voor zich uitschuiven. Vaak zijn dit zelfs de ouderen, die aangeven dat 'het nog wel gaat' en 'dat de situatie helemaal niet zo slecht is als ze er soms uitziet'. Trots speelt hierin een belangrijke rol en dat is perfect te begrijpen. Maar diezelfde trots zorgt er ook voor dat hulp soms te laat komt en een gedwongen verhuis naar service flat of woonzorgcentrum onafwendbaar is. En dat proberen we ten alle koste te vermijden! Wacht niet te lang!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x