phone 03/375.69.40

Privé-thuiszorg

Ons thuiszorgteam staat zeven dagen per week voor u klaar, ook in het weekend, 's avonds en 's nachts. Wij zijn flexibel en klantgericht en bieden ondersteuning op alle niveaus.

Zonder Zorgen thuiszorg

Bent u op zoek naar een vriendelijke en betrokken thuiszorg? Bij ons kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde zorgkundigen, die zorgen voor een snelle, discrete en flexibele thuiszorg waarop u kunt vertrouwen. U bepaalt zelf wanneer u onze thuiszorg nodig heeft en welke specifieke diensten u wenst te gebruiken. 


Zonder Zorgen altijd thuis blijven wonen

Wij bieden thuiszorg op zowel korte als lange termijn, maar ook voor snelle nachtelijke interventies (nachtzorg) kunt u bij ons terecht.

TEL: 03/375.69.40

MAIL: info@zonder-zorgen.be


CONTACT


Zonder Zorgen - Thuiszorg staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Of u nu behoefte heeft aan een paar uur zorg per dag, hulp in het huishouden of begeleiding tijdens het boodschappen doen, wij bieden een vriendelijke thuiszorg op maat. Bovendien volgen we uw dossier persoonlijk op en ondersteunen we u ook administratief, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.


Zonder Zorgen thuiszorg


Wij passen ons aan aan uw noden en wensen. Zowel voor eenmalige of dringende verzoeken als aanvragen op lange termijn kan u bij ons terecht.


Onze tarieven

Zonder Zorgen Thuishulp is een niet-gesubsidieerde organisatie en biedt dus privé-thuishulp aan. Hierdoor is onze thuishulp dus wat duurder, maar dit stelt ons in staat te werken met vaste zorgkundigen die we toewijzen aan hun eigen klanten. Onze service is klantgericht en persoonlijk, waarbij u altijd in contact staat met uw vertrouwenspersoon. 


Zonder zorgen tarievenZonder Zorgen thuiszorg kunt u makkelijk bereiken via info@zonder-zorgen.be. Bel ons op het nummer 03/375.69.40 of maak hieronder een online afspraak! Wij werken altijd op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor, in de Kapelstraat 70 in Hove. Bij Zonder Zorgen thuiszorg kunt u terecht voor privé-thuiszorg vanaf één uur per week. Ook voor uitstapjes, verzorging en advies over veiligheid, zoals het alarmhorloge.


Zonder zorgen privé-thuiszorgIn dit gebied is Zonder Zorgen thuiszorg actief! 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x