phone 03/375.69.40

Privé-thuiszorg

Ons thuiszorgteam staat zeven dagen per week voor u klaar, ook in het weekend en 's avonds. Wij zijn flexibel, persoonlijk en klantgericht en bieden ondersteuning op alle niveaus.

Zonder Zorgen thuiszorg

Bent u op zoek naar een vriendelijke en betrokken thuiszorg? Bij ons kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde zorgkundigen, die zorgen voor een snelle, discrete en flexibele thuiszorg waarop u kunt vertrouwen. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u onze thuiszorg nodig heeft en van welke van onze diverse diensten u wenst te gebruiken. 

Wij bieden thuiszorg op zowel korte als lange termijn, maar ook voor snelle interventies (korte zorg) kunt u bij ons terecht.


CONTACT


Zonder Zorgen - Thuiszorg staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Of u nu behoefte heeft aan een paar uur zorg per dag, hulp in het huishouden of begeleiding tijdens het boodschappen doen, wij bieden een vriendelijke thuiszorg op maat. Bovendien volgen we uw dossier persoonlijk op en ondersteunen we u ook administratief, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.


Zonder Zorgen thuiszorg


Wij passen ons aan aan uw noden en wensen. Dus zowel voor eenmalige of dringende aanvragen als aanvragen op lange termijn, kan u bij ons terecht.

Met al uw vragen over onze thuiszorg kunt u Zonder Zorgen thuiszorg makkelijk bereiken via info@zonder-zorgen.be. Op afspraak in ons op kantoor in Hove (Antwerpen)! Bel ons op het nummer 03/375.69.40 of maak hieronder een online afspraak! Zonder zorgen privé-thuiszorg


Een huis van vertrouwen

Al meer dan drie jaar is Zonder Zorgen thuiszorg een huis van vertrouwen dat thuiszorg verzorgt in Zuid-Antwerpen. Voor senioren en hulpbehoevenden die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Wij stellen altijd alles in het werk om een vaste thuiszorg (zorgassistente) voor u te vinden. Een vertrouwd gezicht waarbij u altijd terecht kunt en week na week op kunt bouwen. 

Bij Zonder Zorgen thuiszorg kunt u terecht voor privé-thuiszorg vanaf één uur per week. Ook voor uitstapjes, verzorging en advies over veiligheid, zoals het alarmhorloge.Onze tarieven

Zonder Zorgen Thuishulp is een niet-gesubsidieerde organisatie en biedt dus privé-thuishulp aan. Hierdoor is onze thuishulp dus wat duurder, maar daar zijn uiteraard ook voordelen aan verbonden. Wij bieden een grotere service aan door flexibele thuishulp aan te bieden. Bovendien werken we met vaste zorgassistentes (zorgkundigen) die we toewijzen aan hun eigen klanten.


Zonder zorgen tarievenIn dit gebied is Zonder Zorgen thuiszorg actief! 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x