Veiligheid

Personenalarm met noodcentrale

Stel, u zit rustig thuis, maar plots wordt u onwel. U drukt op uw alarmknop. Onmiddellijk hoort u de stem van een operator: ‘Hallo, is alles in orde met u? Moeten we hulp sturen?’

Met uw horloge of noodknop staat u altijd in verbinding met onze noodcentrale. Dag en nacht, 7 op 7, zowel binnen als buiten. Hebt u dringend hulp nodig, dan stuurt men een mantelzorger, verpleger of zelfs een interventieteam naar u toe. Zo versterken we uw gevoel van vrijheid en verdwijnt uw angst voor wat er kan mislopen. Deze service is maandelijks opzegbaar. 

Maar kiest u nu voor een horloge of een noodknop? Welk product past het beste bij u? We zetten alle voor- en nadelen voor u op een rijtje! 


De Smartwatcher Essence

Dit is de naam van het horloge. Een mooi toestel van Zwitserse makelij met een sober, tijdloos design. Het heeft als grootste voordeel dat je het altijd bij je draagt. Gebeurt er iets en moet je alarm slaan, dan hangt het simpelweg rond je pols en druk je op de alarmknop. Maar er zijn nog meer redenen waarom we dit toestel aanbevelen bij onze klanten. 


Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik. Dankzij het touchscreen scherm hoeft u niet hard te duwen om alarm te slaan.
 • De Europese SIM-kaart wordt meegeleverd en werkt ook in het buitenland (EU), zonder meerkost.
 • Waterdicht (IP67). U kunt er probleemloos mee in de douche of in bad. En dit is belangrijk, want procentueel gebeuren de meeste valpartijen in de badkamer!
 • Bluetooth verbinding met hoorapparaat. 
 • Bij een alarm wordt de exacte locatie van de persoon in nood bepaald. 


Smartwatcher personenalarm Zonder Zorgen


 • Een sensor slaat alarm bij langdurige inactiviteit. Dit is van vitaal belang bij een val en/of bewusteloosheid. Een unieke eigenschap waar vele andere horloges of knoppen niet over beschikken.
 • U kunt dit horloge zelf ook bellen. Hoewel het niet dient als vervanging van de gsm, is het mogelijk om als familielid of mantelzorger kort te checken of alles oké is. 
 • Mogelijkheid tot uitbreiding, zoals medicatiebegeleiding en dwaaldetectie (instellen van veilige zones voor dementerenden).
 • We bieden dit horloge aan voor 249€, de scherpste prijs op de markt!De Zintouch Assist

Deze noodknop bestaat uit een alarmeringsknop en oplaadstation. Je houdt de knop (ook wel 'druppel' genoemd) gewoon bij je of laat hem opladen in het laadstation. Wij houden erg van het simpele en elegante design van de Zintouch. Net als bij de Smartwatcher druk je op de SOS-knop en wordt er een spreek-luisterverbinding tot stand gebracht met je mantelzorgers of noodcentrale. 


Zintouch assist noodknop Zonder Zorgen


Voordelen: 

 • De batterij gaat drie tot 5 dagen mee. Best lang dus, maar we raden onze klanten altijd aan om het apparaatje dagelijks een uurtje op te laden. Of gewoon 's nachts, tijdens het slapen. 
 • Er zijn verschillende opties om de zintouch bij je te houden. Via een halstouw, een clip voor aan de broeksriem, sleutelhanger of - waarom ook niet - gewoon los in de broekzak, zoals je autosleutels. Het opladen gebeurt dan ook makkelijker. In tegenstelling tot een horloge hoef je het dus niet altijd aan en uit te trekken. 
 • De Europese SIM-kaart wordt meegeleverd en werkt ook in het buitenland (EU), zonder meerkost.
 • Waterdicht (IP67). U kunt er probleemloos mee in de douche of in bad. En dit is belangrijk, want procentueel gebeuren de meeste valpartijen in de badkamer!
 • Dankzij geolocatie ziet u als mantelzorger altijd waar de persoon in nood zich bevindt. 
 • Mogelijkheid tot uitbreiding, zoals medicatiebegeleiding en dwaaldetectie (instellen van veilige zones voor dementerenden).
 • We bieden deze noodknop aan voor 149€. Wilt u er nog een knop met polsbandje bij (voor tijdens het slapen), dan komt het totaal op 195€. 
Prijzen

De Smartwatcher Essence kost 249€, de Zintouch Assist 149€. 

Maandelijks betaalt u een bedrag van 22,95€. Dit omvat een EU-simkaart, het abonnement op onze alarmcentrale én de garantie op een professionele interventie.

Hierbij komt een éénmalige opstartkost van 50€. Hiervoor brengen we alles voor u in orde en hoeft u zelf helemaal niks te configureren aan uw horloge of noodknop! Zoals altijd biedt Zonder Zorgen een tot in de puntjes verzorgde service met persoonlijke opvolging aan.

Via het Z-Plus alarmeringsplatform bieden we u een permanente zorg en zekerheid, waarbij ook uw mantelzorgers worden ontlast. Zij hoeven niet langer voortdurend beschikbaar te zijn of in de buurt te blijven. Wilt u meer weten over deze twee toestellen, bel ons dan gerust op of stuur ons een mailtje!

Bellen: 0468/06 55 05
Mailen: info@zonder-zorgen.be

Veiligheid
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x