phone 03/375.69.40

Veiligheid

Veilig, onafhankelijk en altijd bereikbaar! Met ons seniorenhorloge of noodknop staat u 24/7 in verbinding met onze zorgcentrale.

SENIORENHORLOGE met ZORGCENTRALE 

Met ons seniorenhorloge of noodknop bent u altijd verbonden met onze zorgcentrale, 24 uur per dag en 7 dagen per week, zowel thuis als buitenshuis. 


Zonder Zorgen seniorenalarm


Indien u dringend hulp nodig heeft, stuurt de operator van onze zorgcentrale meteen een mantelzorger, verpleger of interventieteam naar u toe. 


Zonder Zorgen smartwatcher alarmhorloge


BELANGRIJK

Wij bieden het seniorenhorloge alleen te koop aan in ons kantoor in Hove (Antwerpen), omdat we de configuratie ervan perfect moeten afstemmen op uw behoeften. Daarom raden we u aan om een afspraak te maken. Zo kunnen we u persoonlijk begeleiden en de juiste instellingen voor uw personenalarm configureren.


Telefoon: 03/375.69.40
E-mail: info@zonder-zorgen.be


Zonder Zorgen | Kapelstraat 70, 2540 Hove (Antwerpen)WAAROM EEN PERSONENALARM?

Door uw personenalarm te koppelen aan onze zorgcentrale versterken we uw veiligheid en onafhankelijkheid, en verminderen we uw angst voor onverwachte situaties. U kunt deze service maandelijks opzeggen. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie via info@zonder-zorgen.be of telefonisch op 03/375.69.40.


Smartwatcher Spirit vita salve Zonder Zorgen


Modellen en prijzen van de personenalarmen

Wij bieden een divers assortiment van drie verschillende modellen personenalarmen aan. Onze Smartwatcher Spirit en Vita zijn stijlvolle horloges die gekoppeld zijn aan onze zorgcentrale via een noodknop. Daarnaast hebben we de Smartwatcher Salve, een speciaal ontworpen personenalarm voor thuis met een handige beeldbelfunctie.


Zonder Zorgen Smartwatcher Spirit en petite


Smartwatcher Vita personenalarm Zonder Zorgen


Smartwatcher salve Zonder Zorgen thuiszorgHOE WERKT EEN PERSONENALARM?

Het gebruik van uw personenalarm is uiterst eenvoudig. De initiële configuratie vergt echter wat tijd, omdat we uw persoonlijke gegevens nodig hebben, zoals uw adres, om in geval van een interventie de juiste zorgdiensten naar uw huis te kunnen sturen.

Om u een duidelijk beeld te geven van de belangrijkste functies van het personenalarm, hebben we een handig vijfstappenplan opgesteld. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u besluit om uw eigen personenalarm aan te schaffen. Installatiekost 50€.Alarmhorloge of personenalarm met noodknop


Voor meer informatie over ons alarmhorloge, bel ons op 03/375.69.40, mail via info@zonder-zorgen.be of maak hieronder uw afspraak! 


Alle voordelen van een personenalarm op een rijtje!


  • Gebruiksgemak. Het touchscreen scherm van uw personenalarm reageert op lichte aanraking, waardoor u geen harde druk hoeft uit te oefenen om een alarm te activeren.
  • Bereikbaarheid. Met slechts één druk op de knop van uw personenalarm staat u in direct contact met onze 24/7 beschikbare zorgcentrale. Zij nemen telefonisch contact met u op en sturen indien nodig direct hulp.
  • Internationaal gebruik: Ons personenalarm functioneert zonder extra kosten in het buitenland (EU), waardoor u overal de bescherming en ondersteuning krijgt die u nodig heeft.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Uw personenalarm kan worden uitgebreid met extra functies, zoals medicatiebegeleiding en geo-fencing (het instellen van veilige zones voor mensen met dementie).
  • Tijdloos design: Het personenalarm is ontworpen met een tijdloos en elegant uiterlijk, waardoor het discreet en stijlvol is om te dragen.
  • Waterdicht: Het personenalarm is waterdicht volgens de IP67-norm, waardoor u veilig kunt douchen of in bad kunt gaan zonder u zorgen te maken over waterschade.
  • Lange batterijduur: Uw personenalarm heeft een batterijduur van maximaal 4 dagen en u ontvangt een melding wanneer de batterij bijna leeg is. Het opladen duurt slechts 1 à 2 uur, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw alarm.
  • Inactiviteitssensor: Een ingebouwde sensor detecteert langdurige inactiviteit van uw personenalarm, wat van cruciaal belang is in geval van een val of bewusteloosheid. Deze unieke functie zorgt ervoor dat hulp snel kan worden ingeschakeld.
  • Flexibel abonnement: Het abonnement van uw personenalarm is maandelijks opzegbaar, waardoor u de vrijheid heeft om het op elk gewenst moment aan te passen of te beëindigen.


BELANGRIJK! Wij bieden dit personenalarm niet online te koop aan, omdat we uw personenalarm in samenspraak moeten configureren. Dat kan het beste via een afspraak bij ons op kantoor. U vindt de contactgegevens hieronder. 

Telefoon: 03/375.69.40
E-mail: info@zonder-zorgen.be
Met onze zorgcentrale bieden wij u continue zorg en gemoedsrust, en ontlasten we ook uw mantelzorgers. Zij hoeven niet langer constant beschikbaar te zijn of in de buurt te blijven. Als u meer wilt weten over onze personenalarmen, aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen!


TEL: 03/375.69.40
E-MAIL: info@zonder-zorgen.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x