phone 03/375.69.40

Zorghulp (voor instanties)

Hoe vergroot je de kans op een goeie match tussen zorgkundige en ziekenhuis of woonzorgcentrum? Wij voorzien structurele oplossingen in de zorg.

Zorgtraject

De insteek van ons zorgtraject is simpel, doeltreffend en een oplossing op lange termijn. Onze zorgkundigen werken en doen ervaring op in verschillende ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere zorgorganisaties. Na een periode van maximum drie maanden krijgt u de kans om hen te evalueren en een vast contract aan te bieden tegen een correcte prijs. Dankzij onze opvolging en ondersteuning scherpen onze zorgkundigen hun vaardigheden verder aan tijdens hun zorgtraject. Ze ontdekken zelf waar ze het liefst aan de slag willen, want intussen kennen ze hun toekomstige collega's en weten ze perfect wat hun takenpakket inhoudt. 

We helpen hen op weg om een mooie job te vinden binnen een zorgorganisatie met een vast contract waar ze zich goed en vertrouwd voelen. Zo vergroten we de kans op een langdurige, positieve samenwerking tussen u en uw personeel. ALLE VOORDELEN

Gemotiveerde zorgkundigen

Wij voorzien u van goed opgeleide zorgkundigen die bij ons nog aanvullende trainingen volgen. Bij ons eerste screening hebben ze duidelijk aangegeven dat ze graag in een bedrijf als het uwe aan de slag willen. 

Lage instapkost

Gedurende drie maanden kunt u onze zorgkundigen inschakelen voor gemiddeld zo'n 5 à 8 uur per week. Zo kunnen ze op diverse plaatsen aan de slag en blijft uw investering beperkt. 

Gerichte aanwerving

U kunt potentiële vaste medewerkers drie maanden lang observeren en evalueren. U bepaalt zelf of u daarna overgaat tot een aanbod voor vast dienstverband. U heeft een duidelijk overzicht van mogelijke kandidaten. 

Geen extra wervingskosten en correcte prijs

U bespaart tijd en middelen in het rekruteringsproces. Wij beogen altijd een definitieve aanwerving van een zorgkundige door uw zorginstantie. De prijs voor een definitieve aanwerving is €2900 (excl. BTW).Voor meer informatie of indien u een gesprek wilt plannen, kunt u contact met ons opnemen via kathleen@zonder-zorgen.be of bellen naar 03/375.69.40

Boek hieronder uw online afspraak.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x