Thuiszorg Mortsel

Welkom bij Zonder Zorgen - Thuiszorg Mortsel

Onafhankelijk advies en ondersteuning voor ouderen en zieken. Blijf zorgeloos thuis wonen en geniet van onze betrouwbare thuiszorg op maat in Antwerpen (Hove), dankzij onze hulp en expertise in de zorgsector.

Word je al wat ouder, maar wil je graag thuis blijven wonen? Werd je ziek en weet je niet waar eerst aan te kloppen? Of wil je je (groot)ouders zorgeloos laten genieten van de beste thuiszorg? Goed nieuws: je hebt ons eindelijk gevonden! 

Samen bekijken we welke hulp je nodig hebt en werken we een persoonlijk aanbod uit en verzorgen we ook een uitgebreide administratieve ondersteuning. Wij staan voor je klaar en omringen je met thuiszorg op maat! Hoeft het maatwerk niet voor jou? Profiteer dan van ons unieke zorgpakket

Thuiszorg Zonder Zorgen pakt uit met een uniek zorgpakket.De thuiszorg van Zonder Zorgen is volledig onafhankelijk. Dat betekent dat we altijd (kunnen) samenwerken met de beste zorgdiensten, net omdat we niet gebonden zijn aan vaste contracten of wat dan ook. Daar vaart de klant goed bij, en dat is natuurlijk onze bedoeling. Kwaliteit samenbrengen voor onze leden en hen ontlasten van alle zorgen. Maar ook bieden we maandelijks een scherp geprijsd zorgpakket aan. 

Bekijk hier het interview met de oprichtster van Zonder Zorgen, Kathleen Bogaerts. Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet en neemt contact met ons op! 


Waar vind ik Zonder Zorgen - Thuiszorg Mortsel?

Je kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen in de Kapelstraat in Hove. Ons kantoor is open elke dag geopend van 09u30 tot 12u30 en van 14u00 tot 17u30 (maandag en donderdag op afspraak). Waarvoor kan je terecht bij Zonder Zorgen - Thuiszorg Mortsel? 

  • Coördinatie van zorgdiensten: we brengen de beste zorgdiensten voor je samen, zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. In overleg bepaal jij wat je nodig hebt aan ondersteuning en advies. 
  • Hulp bij administratie: ouderen en zieken worden vaak geconfronteerd met veel papierwerk. Wij nemen ook deze kopzorg weg door dit voor jou in orde te brengen. 
  • Persoonlijke service: voor ons ben je geen nummer in een lange rij. Als onafhankelijk zorgbedrijf garanderen we de beste service op jouw maat en volgen we alles op. 

Wil je echter geen aanbod op maat en betaal je liever geen lidmaatschap, geniet dan van de voordelen van ons zorgpakket


Zonder Zorgen - Thuiszorg Antwerpen


Wat kost de thuiszorg van Zonder Zorgen in Mortsel? 

Geniet van ons zorgpakket met extra voordeel op maaltijden, brood aan huis, taxidienst en alles wat je leven thuis beter maakt. 

Een voorbeeld van wat je mag verwachten van een zorgpakket:  


Of je kiest voor een lidmaatschap van Zonder Zorgen en dan betaal je 129 euro per jaar. Hiervoor geniet je een jaar lang van persoonlijke service op maat. 

  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken.
  • Uitgebreid gesprek waarin we overleggen wat je precies nodig hebt.
  • Zonder Zorgen bezorgt je een voorstel op maat. Je bepaalt zelf of je overgaat tot de opstart van de gevraagde diensten. Je betaalt deze rechtstreeks aan onze partners.
  • Aanpassingen of uitbreiding van de (zorg)diensten is steeds mogelijk.
  • Korte administratieve taken.
  • Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over (zorg)diensten, uitstappen, mogelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.
  • Je blijft lekker thuis wonen en betaalt niet te veel aan een service flat of zorgcentrum. Nuttige links naar Zonder Zorgen Thuiszorg Mortsel: 


Thuiszorg Mortsel
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x