Thuiszorg Ranst

Welkom bij Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst

Wij vinden de thuiszorg die perfect bij u past! Met Zonder Zorgen kiest u voor kwaliteit: een discrete en persoonlijke aanpak, voor thuiszorg op maat.

Wij zijn van mening dat thuiszorg meer moet zijn dan het afhaspelen van een aantal taken. Daarom koppelen wij al onze klanten aan betrouwbare assistenten met een hart voor de thuiszorg. Mensen vol passie voor wie geen vriendelijk woord te veel is, die met u meedenken en ons laten weten waar we kunnen bijsturen. 


rusthuis in eigen huis Ranst


Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst staat voor kwaliteit, betrokkenheid, dat extra duwtje in de rug van iedereen die nood heeft aan een vriendelijke thuiszorg die u een paar uur per dag bijstaat in het huishouden, met u meegaat naar de winkel en een luisterend oor biedt. We volgen uw dossier persoonlijk op en ondersteunen u ook administratief, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken!      

Met al uw vragen over onze thuiszorg kunt u ons makkelijk bereiken op slechts één nummer. Of u springt gewoon binnen bij ons op kantoor in Hove (Antwerpen)!


MEER WETEN


Hoe maakt Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst het verschil?

Door van goeie en betrouwbare thuiszorg onze prioriteit te maken! We kennen al onze klanten persoonlijk en kunnen dan ook perfect inschatten welke thuiszorg het beste zal kunnen beantwoorden aan hun noden en wensen. In tegenstelling tot de grote organisaties plannen we altijd een gesprek in tussen u en de voorgestelde thuiszorg. Dat vindt plaats bij ons op kantoor in Hove of bij uw thuis. Is er een goeie klik, dan kunnen we van start gaan! Is die er niet, dan zoeken we een andere thuiszorg. 

Maar onze thuiszorg is ook flexibel! Op maandelijkse basis laat u ons weten wanneer de thuiszorg bij u langskomt, maar u kunt steeds het aantal uren aanpassen aan uw noden en wensen. Bij Zonder Zorgen gebeurt alles altijd in overleg met u en in functie van u! Omdat wij staan voor wat we beloven: de beste thuiszorg op maat. 

Dankzij wekelijkse besprekingen en een maandelijkse opvolging met het volledige team kunnen we nog beter inspelen op wat u belangrijk vindt en verlangt van onze thuiszorg. We houden u en uw familie altijd nauwgezet op de hoogte. De persoonlijke benadering van elk dossier geeft u de kwaliteit waar u recht op heeft! 


CONTACTEER ZONDER ZORGEN THUISZORG 


Wie is de drijvende kracht achter Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst?

Kathleen Bogaerts (1984) is het gezicht en aanspreekpunt van Zonder Zorgen - thuiszorg Ranst. Zij bespreekt met u persoonlijk wat u precies nodig hebt om zorgeloos, veilig en actief thuis te blijven wonen. Ze zet alle diensten voor u op, maar blijft altijd bereikbaar voor extra administratieve hulp en kwaliteitsservice.

Kathleen richtte haar thuiszorg op in 2019, omdat ze het verschil wil maken voor mensen die meer verwachten en hogere eisen stellen van thuiszorg. Haar moeder lijdt aan Multiple Sclerose en heeft sinds jaren zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen. Kathleen ondervond dus zelf hoe moeilijk het is om een goeie, geëngageerde thuiszorg te organiseren en daarbij ook al het papierwerk te begrijpen. Ze werkte als manager voor Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim en The Clinical Company, maar ruilde haar bloeiende carrière in voor haar passie: het beste bereiken op vlak van thuiszorg.


Kathleen Bogaerts Zonder Zorgen Thuiszorg Antwerpen


Bent u op zoek naar uw persoonlijk zorgcoördinator, die u de thuiszorg levert die u verdient en die u altijd bijstaat met informatie en advies? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst! 


IK BEN OVERTUIGD!

 Waar vind ik Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst?

Ons kantoor in Hove is makkelijk te bereiken op de hoek van de Kapelstraat en de Groenenborghlei. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvend en discreet gesprek of maak een afspraak!

GSM - 0468/06 55 05
E-mailadres - info@zonder-zorgen.beWaarvoor kan ik terecht bij Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst?

 • Thuiszorg: Hebt u nood aan een vriendelijke thuiszorg die u een paar uur per dag bijstaat in het huishouden, met u meegaat naar de winkel en een luisterend oor biedt? Wij kiezen onze assistenten met zorg voor u uit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van onze discrete en flexibele thuiszorg.  
 • Rusthuis in eigen huis: Alle diensten van een rusthuis. Niet in het rusthuis, maar zorgeloos bij u thuis. Al hoeft u helemaal niet voor het volledige pakket te kiezen. U bepaalt wat u nodig hebt en wij doen de rest! Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst werkt met vaste partners die - net als wij - garant staan voor de beste kwaliteit.  
 • Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst weet perfect wat u nodig hebt om zorgeloos thuis te blijven wonen! Met al uw vragen kunt u ons makkelijk bereiken op slechts één nummer. Of u springt gewoon binnen bij ons op kantoor! 


Zonder Zorgen - Thuiszorg Antwerpen • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en verzoeken.
 • Uitgebreid gesprek waarin we overleggen welke thuiszorg u precies nodig hebt.
 • Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst bezorgt u een voorstel op maat. U bepaalt zelf of u overgaat tot de opstart van de gevraagde thuiszorg. 
 • Aanpassingen of uitbreiding van de thuiszorg is steeds mogelijk.
 • We volgen uw dossier persoonlijk op en ondersteunen u met administratieve taken.
 • Hebt u nood aan nog andere diensten (maaltijden-aan-huis, kapper, verpleging, etc) dan kunnen wij hier uiteraard ook voor zorgen. 
 • Team opvolging door Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst. Verslag aan uzelf en uw familie.
 • Maandelijkse nieuwsbrief met informatie over thuiszorg, uitstappen, mogelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector.
 • Maandelijkse verrassing van Zonder Zorgen - Thuiszorg Ranst (bloemen, boek, pralines, ...).
 • U blijft gewoon zorgeloos thuis wonen!Nuttige links naar Zonder Zorgen Thuiszorg Ranst: 

Thuiszorg Ranst
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x