Thuishulp Edegem

Welkom bij Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem

Hebt u nood aan een vriendelijke thuishulp die u een paar uur per dag bijstaat in het huishouden, met u meegaat naar de winkel en een luisterend oor biedt? Wij kiezen onze assistenten met zorg voor u uit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van onze snelle, discrete en flexibele service.

Zonder Zorgen staat voor kwaliteit. Daarom werken we op maat. Alles begint met een verkennend gesprek. Wij willen weten wie u bent, wat u nog allemaal kan en waar u meer moeite mee heeft. In overleg met ons en uw familie bepaalt u vervolgens hoe vaak onze thuishulp in de week of in het weekend bij u dient langs te komen.

 

Zonder Zorgen Thuishulp AntwerpenWat maakt Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem zo uniek? 

In tegenstelling tot de grote organisaties plannen we altijd een gesprek in tussen u en de voorgestelde hulp. Dat vindt plaats bij ons op kantoor in Hove of bij uw thuis. Is er een goeie klik, dan kunnen we van start gaan! Is die er niet, dan zoeken we iemand anders.

Op maandelijkse basis laat u ons weten wanneer de thuishulp bij u langskomt. Bij Zonder Zorgen gebeurt alles altijd in overleg en in functie van onze klant. We voorzien ook meer flexibiliteit, zodat u steeds het aantal uren aan kunt passen aan uw noden en wensen.

Dankzij wekelijkse besprekingen en een maandelijkse opvolging met het volledige team sturen we bij waar nodig. We houden u en uw familie altijd nauwgezet op de hoogte. De persoonlijke benadering en omkadering van elk dossier geeft u de kwaliteit waar u recht op heeft!


Waarvoor kan nog terecht bij Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem?

Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem biedt niet alleen thuishulp aan, maar alle diensten aan die nodig zijn om zorgeloos thuis te blijven wonen. U bepaalt zelf wat u nodig hebt en wij doen de rest! Zonder Zorgen werkt met vaste partners die - net als wij - garant staan voor de beste kwaliteit. Dit concept kreeg vorm onder de noemer 'Rusthuis in eigen huis'. Maandelijks komt de verantwoordelijke van Zonder Zorgen bij u langs voor de opvolgend gesprek. We ondersteunen u met uw (medische) documenten, aanvragen voor dienstencheques of subsidies. Dit doen we in samenspraak met uw ziekenfonds, zodat u zeker terugkrijgt waar u recht op hebt. 

Maar ook met gewone vragen en verzoeken kunt u bij terecht bij Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem! Indien gewenst, brengen we verslag uit bij uw familie.


Hoeveel kosten de diensten van Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem?
Voor de behandeling van uw dossier en het (eventuele) opstarten van de gevraagde zorgdiensten werken we met een vast tarief van 129 euro voor 6 maanden. Voor deze periode bent u lid van Zonder Zorgen en wordt u door ons administratief ondersteund. De kostprijs van de individuele diensten die worden aangeleverd door onze partners berekenen we in een offerte op maat. 

U voert de betaling uit twee weken voor de start van alle diensten. Deze kunt u probleemloos op maandbasis aanpassen.


Waar kan ik Zonder Zorgen - Thuishulp Edegem vinden?
Ons kantoor in Hove is makkelijk te bereiken op de hoek van de Kapelstraat en de Groenenborghlei. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvend en discreet gesprek of maak een afspraak!GSM - 0468/06 55 05
E-mailadres - info@zonder-zorgen.be


WEBSITE

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x