phone 03/375.69.40

Persoonlijke zorgassistente

Geniet van het comfort van uw persoonlijke zorgassistente! Deze unieke vertrouwensband bevordert uw veiligheid en welzijn.

Kies helemaal zelf!

Bij Zonder Zorgen begrijpen we dat u unieke zorgwensen heeft. Daarom kiest u bij ons zelf wie uw zorgassistente zal worden. Een exclusieve service die tal van voordelen biedt!Persoonlijke band: Uw zorgassistente is niet alleen een experte in de thuiszorg, maar ook een vriendelijke vertrouwenspersoon die u optimaal ondersteunt.

Flexibel: U maakt al gebruik van onze service vanaf 2 uur per week, volledig afgestemd op uw behoeften. Maandelijks opzegbaar en aanpasbaar!


Zonder Zorgen persoonlijke zorgassistente


Snel en efficiënt: We doen ons uiterste best om u op korte termijn te voorzien van zorg op maat. Uw comfort en gemoedsrust zijn onze prioriteit.

Prijs-kwaliteit: Onze exclusieve service is beschikbaar vanaf €35 per uur tijdens weekdagen. Op zaterdag betaalt u €45 en op zon- en feestdagen €55.Bij Zonder Zorgen wordt zorg een vertrouwensvolle relatie! 


Plant u graag een afspraak in om uw persoonlijke situatie (of die van uw ouders) te bespreken? Dan kan u ons bereiken via info@zonder-zorgen.be, op 03/375.69.40 of via onze online agenda (hieronder). 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x