phone 03/375.69.40

Persoonlijke zorgassistente

Geniet van de zorg en het comfort van uw persoonlijke zorgassistente! Met deze unieke vertrouwensband optimaliseren we uw veiligheid en welzijn.

Vertrouwen staat centraal

Bij Zonder Zorgen begrijpen we dat u unieke zorgwensen heeft. Daarom verbinden we u altijd met uw eigen persoonlijke zorgassistente. Een exclusieve service die tal van voordelen biedt!

Persoonlijke Vertrouwensband: Onze zorgassistentes worden zorgvuldig door ons gescreend. Ze zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook vriendelijke gezichten die u kunt vertrouwen. Als uw vertrouwenspersoon zijn ze altijd beschikbaar om u te ondersteunen.

Flexibel: U kunt al gebruikmaken van onze service vanaf 2 uur per week, volledig afgestemd op uw schema. Maandelijks opzegbaar en aanpasbaar!

Zonder Zorgen persoonlijke zorgassistente

24/7 Bereikbaar: U staat er nooit alleen voor. U kunt uw persoonlijke zorgassistente dagelijks bereiken. We zorgen voor backup indien die niet mogelijk is, zoals tijdens de nachtelijke uren.

Snel en Efficiënt: We doen ons uiterste best om u op korte termijn te voorzien van zorg op maat. Uw comfort en gemoedsrust zijn onze prioriteit.

Betaalbaar: We bieden niet alleen een exclusieve, maar ook een betaalbare topservice. Onze tarieven beginnen bij slechts 35 euro per uur.

Bij Zonder Zorgen wordt zorg een persoonlijke, vertrouwensvolle relatie! 

Bent u op zoek naar zorg op maat die naadloos aansluit bij uw behoeften en levensstijl? Maak dan gebruik van uw persoonlijke zorgassistente. Klik op onderstaande knop en maak kennis met ons team van gemotiveerde zorgassistentes.  

Wilt u graag een afspraak inplannen om uw persoonlijke situatie (of die van uw ouders) te bespreken? Dan kan u ons bereiken via info@zonder-zorgen.be, op 03/375.69.40 of via onze online agenda (hieronder). 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x