FAQ

Wat de zin is van het leven? Liefhebben, uiteraard! En goed zorgen voor elkaar. Zit je nòg met een prangende vraag? Dan vind je hier wellicht het antwoord!

Wat bieden jullie precies aan en wat kost dat?

Je hebt twee keuzes. Ofwel geniet je van ons zorgpakket met extra voordeel op maaltijden, brood aan huis, taxi en alles wat je leven thuis beter maakt! Elke maand lanceren we een nieuw pakket, dus je kiest altijd zelf of je wilt inschrijven. Of je kiest voor een aanbod op maat en wordt lid van Zonder Zorgen voor een jaarkost van 129 euro

Als lid van Zonder Zorgen maak je ongelimiteerd gebruik van onze kennis en knowhow binnen de zorgsector. Jij laat ons weten waar je nood aan hebt en wij omringen je met de beste diensten. Soms heb je recht op subsidies of terugbetalingen. Ook dit brengen we voor je in orde. Ons kantoor is met andere woorden een verzekering voor goede service. De kosten van de zorgdiensten betaal je rechtstreeks aan onze partners. 

  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken.
  • Uitgebreid gesprek waarin we overleggen wat je precies nodig hebt.
  • Zonder Zorgen bezorgt je een voorstel op maat. Je bepaalt zelf of je overgaat tot de opstart van de gevraagde diensten. Je betaalt deze rechtstreeks aan onze partners en kunt steeds aanpassen.
  • Korte administratieve taken.
  • Maandelijkse zorgkrant met informatie over (zorg)diensten, uitstappen, mogelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen in de zorg.

Wat zit er in een zorgpakket?

Dat verschilt van maand tot maand. Maar je kunt altijd rekenen op een aantal maaltijden, taxi-vervoer, brood-aan-huis en andere leuke diensten en verrassingen die je leven thuis een pak aangenamer maken! 

Zo hier ons aanbod voor maart! 

Zorgbedrijf Zonder Zorgen pakt uit met een zorgpakket. Doe nu je voordeel!

Ben ik niet goedkoper af als ik alles zelf regel?

Met een zorgpakket doe je altijd je voordeel. Net omdat we een pakket samenstellen, kunnen we een scherpere prijs aanbieden aan onze klanten. En dat doen we elke maand! 

Wil je echter een aanbod op maat, dan investeer je jaarlijks 129 euro in het lidmaatschap van Zonder Zorgen. Zo moet je niet alles zelf in orde brengen en heb je een aanspreekpunt als een dienst te wensen overlaat. Bovendien zetten wij altijd in op een juiste prijs/kwaliteit. Bij ons betaal je geen cent te veel en staan we garant voor een betrouwbare service.   

Werken jullie samen met vaste partners?

Zonder Zorgen is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat we altijd kiezen voor de beste optie, in functie van de noden en wensen van de klant. Al werken we graag samen met diensten waarvan we weten dat ze een optimale prijs/kwaliteit garanderen. Blijkt dat toch niet het geval, dan gooien we het roer om en gaan we op zoek naar een beter alternatief. 

Zonder Zorgen is gevestigd in zuid-Antwerpen. Bestrijken jullie nog andere regio's of provincies?

Zonder Zorgen Hove is ons eerste filiaal waarmee we de mensen van zuid-Antwerpen van dienst kunnen zijn. Dit omvat Hove, Boechout, Edegem, Wilrijk, Aartselaar, Berchem, Mortsel, Kontich, Boechout, Vremde, Lint, Lier en Ranst. Woon je elders, neem dan even contact met ons op. Wie weet kunnen we toch helpen. 

Zijn jullie verbonden aan een ziekenfonds?

Helemaal niet. Zonder Zorgen is een onafhankelijk kantoor. Maar we werken altijd in samenspraak met de ziekenfondsen van onze klanten. Dat is nodig voor een optimale service, zodat we zeker zijn dat onze klanten geen subsidies of andere tegemoetkomingen mislopen. 

Hoe verschillen jullie van een sociale dienst of OCMW?

Zonder Zorgen gaat nog een paar stapjes verder dan deze waardevolle diensten. Wij bieden een persoonlijke service op maat aan, afgestemd op de noden en de wensen van de klant, met oog voor een juiste prijs/kwaliteit. In dienst van onze leden stellen we ons altijd flexibel op. Voldoet een service niet aan hun verwachtingen, dan grijpen we in. 

Daarnaast bieden we maandelijks ook een zorgpakket aan. De prijs kunnen we scherp houden, omdat we werken als een onafhankelijke dienst. 

Is een verhuis naar een service flat of bejaardentehuis goedkoper of duurder?

We maken ons sterk dat wie thuis blijft wonen altijd beter af is. Over het kostenplaatje kunnen we ons niet uitspreken. Dat is afhankelijk van te veel factoren (sommige homes zijn bijvoorbeeld goedkoper dan andere). Maar we zijn ervan overtuigd dat we onze zorg perfect kunnen organiseren van thuis uit, zonder dat het meer moet kosten dan nodig. Een huis is een huis. Maar een thuis blijft een thuis. Daar zijn we het gelukkigst. 

Moet ik mijn abonnement jaarlijks verlengen?

Dat mag, maar moet helemaal niet! We gaan ervan uit dat wie tevreden is, wil blijven genieten van onze service. Is dat niet zo? Even goeie vrienden! We leven in een vrij land. Bij ons geen opzegbrieven of wat dan ook. Maar wil jij blijven deel uitmaken van onze familie? Fantastisch. Zolang we jou maar kunnen helpen met de beste zorg mogelijk. 

Mag ik eens langskomen bij jullie op kantoor?

Heel graag zelfs! Zonder Zorgen wil er zijn voor de mensen die nood hebben aan zorg en ondersteuning. We zijn meer dan bereid om te luisteren naar jouw situatie, wetende dat we iets voor jou kunnen betekenen. Maar de keuze ligt volledig bij jou. Niemand wordt tot iets verplicht. 

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x