phone 03/375.69.40

FAQ

Hebt u nog vragen over de werking van Zonder Zorgen? Dan vindt u hier (wellicht) het antwoord!

Zijn jullie verbonden aan een ziekenfonds? keyboard_arrow_down

Zonder Zorgen is onafhankelijk en biedt privé-thuiszorg aan, samen met nog andere diensten, zoals nachtzorg. We zijn dus niet verbonden aan een ziekenfonds en er is geen terugbetaling van onze diensten. Wij staan voor een persoonlijke service en kwalitatieve thuiszorg met vaste zorgkundigen.


Zonder Zorgen de beste thuiszorg

Toch werken we altijd in samenspraak met de ziekenfondsen van onze klanten. Zo hebben we de zekerheid dat ze geen subsidies of andere tegemoetkomingen mislopen. Maak vrijblijvend een afspraak via 03/375.69.40, info@zonder-zorgen.be of via onze online agenda (hieronder). 

Hoe verschillen jullie van gesubsidieerde zorg? keyboard_arrow_down

Wij bieden privé-thuiszorg aan, afgestemd op de wensen van de klant. Elke dag van het jaar, dus ook in het weekend en 's nachts, wat niet voorzien wordt bij gesubsidieerde zorg. 

Dergelijke diensten richten zich doorgaans ook meer op poetsen en strijken, terwijl wij ons specialiseren in soms erg complexe zorg, waarbij we zo goed als mogelijk inspelen of de specifieke noden van onze klanten.


Zonder Zorgen de beste thuiszorg

Maak vrijblijvend een afspraak via 03/375.69.40, info@zonder-zorgen.be of via onze online agenda (hieronder). 

Bieden jullie ook thuiszorg met dienstencheques aan? keyboard_arrow_down

Nee. Zonder Zorgen verleent privé-thuiszorg en nachtzorg. Onze klanten betalen rechtstreeks aan ons via een maandelijkse factuur die wordt opgemaakt op basis van de gepresteerde uren. 


Zonder Zorgen altijd thuis blijven wonen


We stellen onze klanten wel geregeld voor om onze service te combineren met gesubsidieerde zorg en daar ook ten volle gebruik van te maken. Wij zien deze instanties eerder als aanvullend op onze diensten. 

Maak vrijblijvend een afspraak via 03/375.69.40, info@zonder-zorgen.be of via onze online agenda (hieronder). 

Welke diensten bieden jullie nog aan naast dag- en nachtzorg? keyboard_arrow_down

U kunt bij Zonder Zorgen ook terecht voor advies over veiligheid, zoals ons senioren personenalarm. Wenst u zo'n alarmhorloge te kopen, bel ons dan op 03/375.69.40 of stuur ons een mailtje naar info@zonder-zorgen.be

Daarnaast bieden wij ook verzorging aan: pedicure, manicure en kapper (wassen en brushen) aan huis. Dit allemaal aan 50€ per uur (btw niet-inclusief).


Zonder Zorgen alarmhorloge

Is een verhuis naar een service flat of bejaardentehuis duurder? keyboard_arrow_down

De prijs van een woonzorgcentrum ligt gemiddeld op zo'n 1800€ per maand. Op onze privé-thuiszorg kan u al een beroep doen vanaf 35€ per uur. Nacht zorg is dan weer beschikbaar vanaf 50€ per nacht. Indien u zich goed door ons laat adviseren en onze thuiszorg combineert met de gesubsidieerde zorg, dan maken we ons sterk dat u (ruim) onder het bedrag blijft dat u neertelt voor een woonzorgcentrum. 

Bij Zonder Zorgen hebt u altijd een vertrouwenspersoon die u helpt met belangrijke vragen en uw zorgen kan verlichten. Neem contact op via 03/375.69.40, info@zonder-zorgen.be of maak een afspraak via onze online agenda! 

Bieden jullie ook thuiszorg buiten de zuidrand van Antwerpen? keyboard_arrow_down

Zonder Zorgen Hove biedt privé-thuiszorg en nachtzorg aan voor senioren en hulpbehoevenden die wonen in de Antwerpse zuidrand (van Wilrijk tot Duffel, Lier en Mortsel). Woont (net) buiten deze regio, neem dan graag even contact met ons op via 03/375.69.40 of info@zonder-zorgen.be. Misschien hebben we toch mensen beschikbaar in deze contreien en kunnen we u alsnog helpen. Hoe maak ik best een afspraak? keyboard_arrow_down

Zonder Zorgen is er voor senioren en hulpbehoevenden die nood hebben aan persoonlijke en kwalitatieve zorg en ondersteuning. We zijn dan ook meer dan bereid om te luisteren naar uw situatie. Een eerste gesprek - bij ons op kantoor of bij u thuis - is bovendien altijd gratis. 

Bel ons op 03/375.69.40, stuur een mail naar info@zonder-zorgen.be of maak simpel een afspraak via onze online agenda. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x